Обговорення роботи в “ЕкоЗагроза” – застосунку для автоматичного збору та фіксації інформації про екологічні загрози в режимі реального часу.

Сьогодні відбулася робоча зустріч фахівців РОВР у Сумській області з представниками Державної екологічної інспекції у Сумській області. Темою обговорення було питання щодо функціонування веб-ресурсу “ЕкоЗагроза” та порядок фіксації фактів заподіяння шкоди навколишньому природному середовищу внаслідок надзвичайних ситуацій, подій, збройної агресії російської федерації в застосунку “ЕкоЗагроза”.

Під час зустрічі було наголошено на необхідності інформування громадян про функціонування сервісу ЕкоЗагроза та про алгоритм роботи у застосунку «ЕкоЗагроза» через офіційні електронні ресурси громад.

Нагадаємо, застосунок “ЕкоЗагроза”,  https://ecozagroza.gov.ua/ – це офіційний веб-ресурс і мобільний додаток Міндовкілля, завдяки якому кожен зможе дізнатись достовірну інформацію про стан довкілля та повідомити про факти заподіяння шкоди довкіллю, свідками яких вони стали.