Виробнича нарада з керівниками структурних підрозділів Офісу

 

Сьогодні відбулась перша після локдауну виробнича нарада за участі начальників експлуатаційних дільниць та інших структурних підрозділів Офісу. Під час наради йшлося про стан виконання плану заходів щодо підготовки осушувальних систем області до нового вегетаційного періоду та планування ремонтних робіт на весняно-літній період 2021 року. Відтак в ході наради було окреслено основні питання, які необхідно вирішити в першу чергу при надходженні бюджетних коштів та наголошено на безумовному виконанні показників по направленню коштів від надання платних послуг структурними підрозділами на виконання робіт на державних меліоративних фондах.

Заступник начальника Олена ВАКАРЧУК закликала начальників дільниць зосередитись на налагодженні взаємовигідної співпраці з місцевими територіальними громадами в питаннях безаварійного пропуску весняного паводку, передачі в комунальну власність частини міжгосподарських меліоративних фондів тощо.

Окрему увагу на нараді звернуто на проблемні питання у реформуванні  водогосподарського комплексу області. Як зазначив начальник Офісу Олексій ГОРДІЙКО, повна готовність до виконання робіт у нових умовах – це складання іспиту начальниками експлуатаційних дільниць, це визначення рівня їх відповідального ставлення до виконання своїх посадових обов’язків. Основна думка, до якої підвів начальник Офісу – наша спільна робота проводиться тільки заради гарантування аграріям оптимальних умов ведення сільського господарства на меліорованих угіддях та забезпечення водними ресурсами споживачів області у повному обсязі.